In comuna Valiug va puteti caza la una dintre pensiunile de mai jos.  Pentru mai multe informatii de pret, camere si facilitatile oferite de pensiuni, accesati paginile web sau sunati la numarul de contact.

Pensiunea Claris

Înconjurat de Parcul Naţional Retezat în staţiunea Crivaia şi la 700 de metri de Lacul Gozna, Hotelul Claris oferă un restaurant cu terasă de vară, un bar şi acces gratuit la internet WiFi în zonele publice.
Toate unităţile de cazare ale Hotelului Claris includ TV prin cablu şi baie privată cu duş şi articole de toaletă gratuite. Cele mai multe camere oferă vedere la munte, iar unele au balcon.
Proprietatea pune la dispoziţie biciclete gratuite, darts, tenis de masă, depozit de bagaje şi depozit pentru echipament de schi. De asemenea, oaspeţii se pot distra în sala comună de jocuri. Proprietatea oferă o recepţie deschisă nonstop şi room service.
Pârtia de schi Crivaia este situată la 2 km, iar păstrăvăria se află la mai puţin de 5 km. Cea mai apropiată staţie de autobuz se găseşte la 10 km de proprietate, iar gara Reşiţa este situată la mai puţin de 30 km.
Statiunea Crivaia, Valiug nr. 685, 320037   +40737314714    mihaela@hotel-claris.ro   web http://www.hotel-claris.ro/


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Dorf Haus Valiug

Situat la 2 km de pârtia de schi Văliug și de lacul Gozna, Dorf Haus Văliug oferă Wi-Fi gratuit și un lounge comun cu șemineu și zonă de relaxare. Oaspeţii pot închiria de la proprietate biciclete şi echipament de schi.
Fiecare unitate de cazare include un TV cu ecran plat cu canale prin cablu și o baie cu duș. Apartamentul de la Dorf Haus are de asemenea un balcon și o chicinetă cu zonă de luat masa și cuptor cu microunde. Unele camere oferă vedere la munte.
Oaspeții pot folosi gratuit facilitățile de grătar de la proprietate. La 100 m există un supermarket, iar cel mai apropiat restaurant se găsește la 2 km.
Parcul Național Munții Semenic se află la 6 km, iar zona de schi Semenic la 17 km. La maxim 3 minute de mers pe jos există o stație de autobuz, iar gara din Reșița este situată la 22 km.
Valiug Nr. 806, 327415 Văliug, România   +40-727-991-249    dorfhausvaliug@gmail.com  webhttp://www.dorfhaus.ro/


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Pensiunea Sara

Pensiunea Sara este situată în localitatea Văliug de la poalele Munţilor Semenic, la 2 km de Lacul Gozna. Oferă un restaurant cu terasă, o grădină şi acces gratuit la internet WiFi. De la proprietate se pot închiria echipamente sportive precum biciclete, ATV-uri şi schiuri.
Camerele au televizor şi baie privată. Oaspeţii vor primi bere produsă la proprietate.
Restaurantul Pensiunii Sara serveşte preparate din bucătăria internaţională şi are un bar şi 2 terase de vară. La 100 de metri se găseşte un alt restaurant, iar cele mai apropiate magazine sunt la 5 km de reşedinţă.
Pensiunea pune la dispoziţia oaspeţilor un loc de joacă pentru copii, locuri de parcare gratuite, o sală de conferinţe şi servicii de spălătorie. Se pot organiza excursii în Munţii Semenic, iar proprietatea oferă un serviciu de transfer la pârtia de schi Semenic Văliug.
Zona de schi Casa Baraj se află la 2 km, iar gara din Reşiţa este la 25 km.
Valiug, Judetul Caras Severin Statiunea Crivaia, nr. 706  +40 741 249 533    rezervari@pensiunea-sara.ro  webhttp://www.pensiunea-sara.ro/


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Gasthof Tirol – Valiug

Gasthof Tirol – Valiug oferă unități de cazare în localitatea Văliug, la 48 km de stațiunea Băile Herculane, precum și WiFi gratuit și un loc de joacă pentru copii. Pensiunea acceptă animale de companie și are o terasă și vedere la munți. Oaspeții pot savura o băutură la bar. Proprietatea pune la dispoziție parcare privată gratuită.
Camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat. Pentru confortul dumneavoastră, sunt oferite uscător de păr și articole de toaletă gratuite.
Proprietatea este prevăzută cu un lounge comun.
Această pensiune pune la dispoziție un punct de vânzare de permise de schi, precum și echipamente de schi de închiriat. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Giarmata, situat la 87 km de Gasthof Tirol – Valiug.
Pensiunea Agroturistica Gasthof Tirol, 327415 Văliug, România  +40720-440.288   contact@gasthof-tirol.ro  webhttp://gasthof-tirol.ro/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.
Pentru mai multe pensiuni si modalitati de cazare accesati link-ul urmator: Booking.com