Lacul Breazova

Fiind primul lac de acumulare din sud-estul Europei, acesta a fost construit in anii 1907 – 1909. Spre deosebire de Lacul Valiug, Lacul Breazova va ofera un peisaj mai salbatic, lipsit de cladiri pe marginea lacului, inconjurat doar de natura.

Lacul Gozna – Valiug

Lacul Gozna, cunoscut mai bine sub numele de Lacul Valiug de catre turisti sau `la baraj` de catre localnici este locul ideal pentru o baie racoritoare, plaja linistita sau plimbari prin padurile din imprejurimi. Aflati aici, cea mai mare arsita nu va putea decat sa va bucure oferindu-va pretextul perfect pentru a va scalda in minunata apa de munte. Iar daca soarele este prea insistent, va puteti retrage la umbra copacilor ce imprejmuiesc lacul.

Muntele Semenic

Facand parte din Carpatii Occidentali, Muntele Semenic se inalta la 1447m deasupra marii prin varful Piatra Goznei, respectiv 1445m prin varful Semenic. Frumusetea peisajelor, padurile racoroase si sutele de specii de plante protejate justifica includerea acestuia in Parcul National Semenic-cheile Carasului, constituind o comoara nationala.

Pestera Comarnic

De la Vila Avocatilor porniti pe un drum forestier, urmand marcajul Cruce rosie treceti pe langa Vila Klaus, Poiana Betii cu minunatul ei peisaj, traversati o mare padure de fag pentru a ajunge la Pestera Comarnic. In prezent neatinsa de civilizatie si neelectrificata, va va oferi o minunata senzatie de aventura in vizitarea celei mai mari si celei mai frumoase pesteri din Banat.

Pentru cei care prefera pastravul proaspat, crescut in curata apa de munte, aflati ca la scurta distanta de pensiunea noastra se afla Pastravaria Crivaia de unde ii puteti cumpara direct din apa, pentru a savura cel mai delicios peste montan.